Hehheh... Tavoitteet saavutettu, tai ainakin niin vois kuvitella, kun katsoo sivupalkin lukemaa, mut eipä hätäillä. Sain tosiaan minäkin vatsataudin ja pudonneista kiloistakin voi jo päätellä, että oli elimistölle aika rankka koettelumus. Kivasti oksutti iltaviidestä aamuneljään noin vartin välein. Aika hurjaa... Koitin mielenkiinnosta laskea, että jotain 20-30 kertaa ravasin vessassa:/ Jätän menemättä sen tarkempaan selostukseen ja voi olla, että tässäkin oli jo jollekin liikaa. 

Kyseisestä episodista toipuminen alkoi keskiviikkona, mutta torstaikin meni vielä sohvalla lepäillessä. Ei siis minkäänlaista energiaa tehdä yhtään mitään ja aina ylös noustessa huono olo. Väkisin on pitänyt saada jotain syötyä, että joskus paranis. Tänään onkin sitten jo huomattavasti parempi olo. Pystyn jopa kirjoittelemaan tässä tietokoneella ilman, että alkais heittää päästä. Olin niin innoissani piristymisestäni, että keitin aamulla jopa kahvia. Ei sen juomisesta kuitenkaan mitään vielä tullut enkä saanut ees yhtä kokonaista leipäsiivua alas. Aika säälittävää märehtimistä.

En taida siis päästä taas ihan heti lenkille:(

Niin ja kuka törkimys varasti mun pyörästä satulan???!!! Oikeesti! Ja vielä autohallista! Mies heilutti kädessään jotain rupusta mummosatulaa, jonka varas oli ilmeisesti "ystävällisesti" jättänyt omani tilalle. Että kiitos vaan...