Tulin vain päivittämään painotilanteen. On näköjään tullut pari kiloa takaisin vatsataudin jälkeen enkä yhtään ihmettele. Oli sen verran raju tyhjennys ja sitten viel kesti ennen ku aloin taas syömään normaalisti, että tottakai normirytmiin palaaminen nyt näkyy taas painossa. Enkä ole lenkilläkään käynyt kun edellispäivänä.

Opiskelujen kanssa on isoja kiireitä, ToDeLLa isoja... Oikeastaan minuakin suurempia sikäli, etten tahdo pysyä perässä. Kandintyö pitäisi palauttaa viikon päästä, vaan onko se valmis??? -Ei tosiaankaan. Todennäköisesti jää jollain lailla keskeneräiseksi ja silti pitää vaan palauttaa ja sitten selitellä siellä, että miksi en ole käsitellyt sitä ja tätä ja miksi tässä olen kirjoittanut ihan aiheen vierestä jne. Olen tietoinen tästä kaikesta jo etukäteen, mutta en nyt vaan pysty. Voitan itseni jo sillä, että yleensäkin teen sen johonkin vaiheeseen. Olen tästä ruikuttanut jo pari vuotta tavallaan... Alan olla liian vanha kandiksi ja pitäisi päästä jo eteenpäin.

Niin että sellaista kuuluu tänne. Ei olisi aikaa kirjoittaa edes tätä paria riviä, mutta tähän tämä aina luisuu, kaikkeen muuhun mahdolliseen tekemiseen, mikä vaan mieleen tulee ja tuntuu sillä hetkellä todella tärkeältä:)

Kaiken lisäksi on ihana ilma, eli aivan täydellinen koneen ääressä kökkimiseen...