Jes! Kävin eilen pitkästä aikaa lenkillä:) Aikomuksena oli mennä vaan vähän kävelemään, mutta vaihdoinki viime tingassa juoksuvaatteisiin "varmuuden vuoksi" ja hölkkäilinki sitten 45 minuuttia!!! En taida olla enää niin kovin kipee;) En pidä hirveesti kävelystä, kun sen tarvii kestää niin kauan, kuluttaakseen tarpeeksi energiaa. En toisaalta välttämättä ole (ainakaan vielä) mikään juoksufanaatikkokaan, mutta musiikki auttaa kyllä kummasti jaksamaan paremmin ja puristamaan itsestä irti extrajuoksuaskelia. Vauhtini on vielä tosi hiljainen, sillä yritän ensin lisätä matkan pituutta ja sitten vasta nopeutta. Kaloreita lenkki kulutti 367.

Eilinen meni tosi pienillä ruokamäärillä. Ennen lenkkiä vedin appelsiinin, etten ihan heti hyytyisi. Oikeeta ruokaa syötiin siinä iltakymmenen jälkeen:) Ei ehkä nyt mennyt ihan oikeaoppisesti, mutta meni rytmi vähän sekaisin, kun odotin miestä kotiin illalla, jonka jälkeen kumpikin meni lenkille ja vasta sitten aloin tehdä sitä ruokaa. Kyseinen jauhelihamoussaka (foodoon resepti) ei myöskään ollut kovin nopeatekoinen...mutta odottelun arvoista:) Olin suunnitellut perään myös banaanijälkkärin, mutta sen sijaan, että oltais syöty sitä eilen yöllä, päätettiin siirtää herkku tälle päivälle.

Vähän olen huolissani tulevien lenkkien suhteen, sillä tiedossa on kolme melko kiireistä viikkoa kandin työtä väsäillessä... Sisko kuitenkin oli jo ilmoittanut meidät Naisten kympille (31.5.), joten pakkohan mun on vähän treenata!

1239011647_img-d41d8cd98f00b204e9800998e