Eihän tästä flunssasta niin vaan eroon pääsekään:(. Vielä pitää heittää haaveet lenkkeilystä, kun aamuisin menee tunti ja paketti nessuja ennen kuin hengitys taas kulkee ja öisin ei saa kunnolla unta, kun yskä repii keuhkoja... Pientä liioittelua ilmassa ehkä, mutta sanotaan nyt vaikka, että olo on kurja.

Aamupaino vähän lämmitti mieltä, mutta tuo kerrankin alle 56 valahtanut lukema on todennäköisesti vain väliaikainen. Olen syönyt vähemmän kuin normaalisti ja juonut niin paljon, että suuri osa tuosta lähteneestä kilosta onkin kait nesteitä (huokaus)... Kunhan vaan tästä tervehdyn, olisi kyllä tarkoitus pitää liikunnan avulla paino tuossa lukemassa ja edelleen laskea sitä. Mies oli eilenkin pyörälenkillä ja oli ihan innostunut ja energinen sen johdosta. Kateeksi kävi, kun sitä seurailin homeisena sohvalta.

Nyt olisi tarkoitus lähteä suihkun ja meikin kautta yliopiston kirjastoon saamaan jotain aikaiseksi, sillä eihän mulla kuitenkaan kuumetta ole varsinaisesti, vaikka vähän kylmä onkin. Pitäis levätä, mut toisaalta opiskelut on nii rästissä, et hävettää. Katotaan nyt kuin täs viel käy, kun aika kuluu...