Nggghh!!!!Ku tekis mieli astua puntarille!!!:/

Mut ei, ku pakko jaksaa oottaa maanantaille... On vaan sellanen olo, et tällä kertaa se näyttäis ennemmin miinusta ku plussaa (vaihteeks). Noh, mut mitä mä sille muutenkaan nyt menisin, ku on jo ilta ja maha vaikka kuinka suurena. Mielipahaa tuottaisi vaan se.

Eilinen circuit oli tosiaan juurikin sitä, mitä uumoilinkin, eli todella perusliikkeitä steppilautaa, käsipainoja ja jumppa-alustaa apuna käyttäen. Aerobiset osuudet otti kyllä koville ja sykkeet nousi kattoon, mut lihaskuntoliikkeistä en oikein saanut tarpeeksi irti. Tein ehkä liian löysästi tai jotain.. Ens kerralla täytyy keskittyä paremmin ja vetää vaan täysillä alusta asti. 450 kaloria siellä paloi ja sali oli ihan täynnä populaa, miehiä ja naisia. Tunti on ilmeisesti varsin suosittu, ehkä juuri siksi, että se on niin yksinkertainen, mutta tehokas.

Tällä viikolla en aio pitää herkkupäivää, kun ollaan jo näin pitkällä, toisin sanoen punnituspäivä on liian lähellä;). Tänään söin yhden ohkasen palan kääretorttua, että siinä tais olla tän viikon "nautinnot". Senkin meen kuluttamaan dance workouttiin parin tunnin päästä. Tänään opetellaankin taas uusi sarja, eli voi olla, että tökkii pahasti, mut so what.

Nyt "foo doo:n" pariin... :) Siin on ihania ruokaohjeita ja hyviä vinkkejä, vaik liikuntaosuus onki musta aikas turha:) Sitä paitsi Alex on nii ihqu! hahahhaha:)

Kieli ulkona