Taas mennään.

Viime viikko meni ihan reisille typerän tentin vuoksi, josta hyvä kun pääsen ees läpi. Sitähän en vielä tiedä... Miten sattuu -syömisistä ja nollaliikunnasta huolimatta tänpäivänen paino ei ollut ku 100 grammaa enemmän ku viikko sitten. Tosin pysyäkseni tavoitevauhdissa mun pitäis tän viikon aikana kuihtua 800 grammaa. Pientä haastetta:)

Joo, mutta tällä viikolla aion tsempata oikein kunnolla:) Sinä päivänä, kun sorrun suklaaseen, pidän vaikka herkkupäivän. Tänään olin kiltisti body-jumpassa ja jätin kouluruoanki jälkeen maitokahvin väliin. Jumppa oli kyllä vähän tylsä, etenkin lämmittely, tyyliä neljä askelta eteen ja taakse, käsiä ylös ja alas, sivulle, eteen blaah... Noh, keskiviikkona meen katsoon, oisko circuit innostavampaa ja ehkä jonkun toisen ohjaajan body-tuntikin vois olla ihan ok. Hyvä ohjaaja on musta aika lailla koko homman a ja o.

On niin kiva keskittyä tällasiin ulkonäköjuttuihin, kuten kroppaan ja hiustyyliin ja unohtaa ne tärkeet asiat, niinku opiskelu. Näinä päivinä mua on todella vaivannut se, että saanko koskaan valmistuttua... Vuosia on sen verran jo takana, että joku vois luulla, että tänä vuonna pitäis olla valmis, mutta mulla on ainakin pari vuotta vielä edessä ja nyt jumitan tän kandin työn kanssa, niinku joku naurettava vähä-älynen luuseri enkä pääse mihinkään. Joo, näin fiksuja ne yliopisto-opiskelijat on...