Ollapa tuollainen vatsa - litteä, kiinteä ja kaunis, eikä farkut kiristäisi mistään eikä jenkkakahvoista ois tietoakaan.

En missään nimessä pyri anorektiseen laihuuteen. Kaupungilla vähän väliä vastaan kävelee haamutyttöjä, joiden kasvonpiirteet ovat hävinneet ja silmät painautuneet syvälle kuoppiinsa. Pillifarkut lepattavat tuulessa. Saan kylmiä väreitä...
En haluaisi elää ikuista "taas pitäisi laihduttaa"-elämää, vaan haluaisin päästä vihdoin siihen painoon ja kehoon, jossa olisin tyytyväinen ja pysyä siinä. Siihen päästäkseni pitäisi minun saada liikunta lopulliseksi osaksi elämääni niin, että nauttisin siitä niin paljon, etten osaisi olla ilman. Pitäisi myös oppia rakastamaan kevyitä ruokia ja ruoanlaittoa ja herkutella vain kerran viikossa esim.

Kaikki mitä teen nyt on edelliseen pyrkimistä. Suunta on oikea. OpettelenHymy. Olen yllättynyt, että olen pysynyt näin hyvin "ruodussa". Viime vuodenkin aikana muistan monta kertaa sanoneeni tai miettineeni, että nyt alan syömään vähemmän, tai että pitäisi rajoittaa tuota suklaan syömistä ja käydä vähän lenkillä, mutta sitten en kuitenkaan vaan ole tehnyt mitään. Miksi? Luulen, että suunnitelmallisuus on kaiken A ja O. Me tehtiin miehen kanssa suuri päätös yhdessä ja mietittiin jo etukäteen, että mitä kaikkea se pitäisi sisällään. Tehtiin lupaukset, ettei suklaata eikä roskaruokaa ainakaan ekan kuun aikana ja piirrettiin jopa kummallekin omat painonlaskukaaviot :). Oltiin niin innoissaan, et hyvä kun maltto odottaa kaiken alkamista, eli mieluummin hyvällä mielellä ku väkipakolla.

Eilen käytiin taas kävelemässä, tällä kertaa puolta lyhyempi lenkki, mutta oon muutenkin vähän kypsä tallustamaan tuolla pakkasessa. Tulis jo kevät! Heh..turha odottaa sitä tammikuussa... Mulla on sellaset lenkkaritkin (juoksuun tarkoitetut), joissa on niin hyvä "tuuletus", et kävellessä tuntuu, ku ois pelkät sukat jalassa ja kestää puol tuntia, ennen ku varpaat sulaa. Voitte siis laskea, et 45 minuutin lenkistä ei sitä sulaa aikaa ollu kovin paljoa. Ois muutenki hyvä ostaa uudet kengät kevääksi, kun nuo oli jo uutena liian pienet, varpaat aina kipeinä lenkin jälkeen... Onneks oli halvat, ni ei harmita suuremmin.

Tänään taidan pitää (ehkä) vapaapäivän....ehkäehkä...