Tästä se taas alkaa, uusi vuosi ja uudet kujeet.

Tavoitteet on asetettu ja tällä kertaa olen todella innoissani ja tosissani. Huhtikuun alkuun mennessä (viim.) olisi toiveissa painaa 54 kiloa. En aseta itselleni mitään mahdottomia vaatimuksia, vaan tarkoitus olisi edetä pikku hiljaa, n. -0,3kg/vko. Kevyellä alotuksella lähdetään liikkeelle odotellen yliopiston jumppia, jotka alkaa 12. päivä. Sitä ennen on kait pärjättävä kävelylenkeillä. Eiköhän nekin ihan käy, jos vaan on musiikkia mukana, ilman voi olla aika kypsää... Ja kunhan pakkasista päästään, pitää kokeilla, miltä juoksu tuntuu :).

Viime syksyn ja alkukevään olin vaihdossa ja toin sieltä tuliaisina muutaman extrakilon vyötäröllä ja lanteilla. Kesällä niistä tippui jo neljä kiloa lenkkeillessä, kunnes jalkaterä kipeyty ja oli pakko pitää taukoa juoksusta. Tauko tietty hieman kasvoi suunniteltua pidemmäksi ja jäin sohvan pohjalle ystäväni TV:n seuraan... Jouluna avomies antoi lahjaksi sykemittarin, joka paljasti kuntotasoni olevan 'huono', joten aika pohjilta taas lähtee tämä elämäntapojen parantelu. Niin ja siis pakko vielä tähdentää, ettei tuo sykemittari ollut avomieheni puolelta mikään hienovarainen vihje, vaan olin tosiaan himoillut sellaista koko kesän :).

Oikeastaan suurin haaste minulle tässä aluksi on selviytyä tammikuusta ilman suklaata. Aivan! Koko tammikuu ilman suklaata (huokaus)...Jos kosken tähän kiellettyyn aineeseen, olen satasen auki miehelle ja hänellä on sama haaste tupakan kanssa. Toivottavasti sen tammikuun jälkeen ei enää tekisi mieli suklaata ollenkaan ja tahtois vaan haukata hedelmää :). Noh, katsotaan... Pieniä askelia siis, ei stressiä, vaan elämäniloa ja uusia parempia tapoja ja syömistottumuksia :).